Rijbewijs Te Koop - rijbewijs kopen | geregistreerd rijbewijs

Rijbewijs Te Koop Ontvang een authentiek, legaal en geregistreerd rijbewijs De authenticiteit van rijbewijzen is nooit in twijfel getrokken.

Uw registratie in het Centraal Rijbewijzenregister

Koop uw rijbewijs op deze site, besteed veel minder dan normaal en wacht minder dan 7 dagen. Om dit te doen, hoeft u alleen in dit formulier de categorieën

Van het rijbewijs in te voeren die u wilt en alle andere gevraagde informatie die een grote bijdrage zal leveren aan de stappen die we zullen nemen en aan het ontwerp van het document.

Om een rijbewijs op deze site te bestellen, hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen of op de contactpagina

Waar u uw e-mailadres, uw land en het document dat u wilt kopen, invoert, in dit geval het rijbewijs. .

U kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp kopen door op de WhatsApp-knop onder aan het scherm te klikken.

Vervolgens neemt u contact op met een lid van ons team die u moet volgen, of voor de persoonlijke informatie die op het document wordt vastgelegd.

We zijn er klaar voor, laten we praten.

Contact Formulier

Contact informatie

Adres​

Netherlands 🇳🇱

 

Bel ons

+49 1577 6538558

Rijbewijs Te Koop
Rijbewijs Te Koop

FAQs

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Een echtheidsverklaring kunt u bijvoorbeeld gebruiken als u naar een ander EU/EVA-land bent verhuisd en u uw rijbewijs bent kwijtgeraakt. De verklaring is in het Engels.

Deze verklaring vraagt u aan als uw rijbewijs is ingenomen, bijvoorbeeld vanwege rijden onder invloed van alcohol. Om weer in het bezit te komen van een rijbewijs vraagt u de echtheidsverklaring recidive aan. Meer informatie over de recidiveregeling vindt u op www.cbr.nl

Via ‘Mijn RDW’ (inloggen particulier) krijgt u direct inzicht in een aantal rijbewijsgegevens en kunt u eenvoudig deze gegevens downloaden. Hiervoor heeft u een DigiD-app nodig of DigiD met Sms-controle.

U vindt hier de volgende gegevens:

  • Uw rijbewijsnummer
  • Begin- en einddatum rijbewijs
  • Geldigheid rijbewijs
  • Categorieën huidig rijbewijs
  • Categorieën die u in het verleden behaalde
  • Gegevens 2 to drive (bij deelname hieraan)